Opnieuw personeelsuitbreiding voor Rezidenz

Na de start van Cathelijn weer goed nieuws voor Rezidenz. Per 1 januari 2019 start Job Magis als projectontwikkelaar bij Rezidenz. Ontzettend leuk dat Job voor Rezidenz heeft gekozen en zijn komst geeft ons extra slagkracht voor de komende jaren.

Job Magis

Job Magis is mijn naam, 28 jaar en een aantal jaren ervaring in projectontwikkeling. Met name binnenstedelijke transformaties.

Het jaar 2019 gaat voor mij beginnen met een nieuwe uitdaging, namelijk de start als projectontwikkelaar/gebiedsontwikkelaar bij Rezidenz. Ik heb er erg veel zin in om onderdeel te worden/zijn van deze organisatie en om mezelf hier verder te mogen ontwikkelen.

Mensen verblijven een groot deel van hun leven in een woning. Het moet een plek zijn waar je je thuis voelt, je persoonlijk geluk vindt en waar je je als mens kunt ontplooien. Mensen een fijne woonplek geven, daar krijg ik energie van en daar ga ik me, samen met mijn nieuwe collega’s van team Rezidenz, hard voor maken.

Tot in 2019!