Welkom aan boord, Cathelijn!

We zijn erg blij dat Cathelijn Tops-Van Santvoort per 1 december bij Rezidenz als office-medewerker aan de slag gaat. Zij gaat onder andere Johan Liebregts ondersteunen met de dagelijkse (kantoor)werkzaamheden.

Cathelijn Tops-Van Santvoort

Mijn naam is Cathelijn Tops, nog net geen veertig met Brabantse roots. Met veel plezier kan ik zeggen dat vanaf 1 december mijn nieuwe uitdaging bij Rezidenz gaat starten. Een bijzondere carrière switch kan ik wel zeggen, na twintig jaar werkzaam te zijn geweest binnen de sector ‘Zorg en Welzijn’. Het was tijd voor iets nieuws, een andere wereld, andere taken, nieuwe mensen en frisse energie. Ik heb ontzettend veel zin om samen met collega’s van Rezidenz te gaan bouwen aan een mooi bedrijf dat projecten ontwikkelt waarbij het ‘bijzondere’ gevoel van wonen centraal staat.