Deze projecten staan op onze agenda in 2021

Als ontwikkelaar zijn wij betrokken bij verschillende (complexe) ontwikkelprojecten. De looptijd van een (gebieds)ontwikkeling kan sterk variëren en per project worden er vele fases doorlopen. Waar staan we aan de start van 2021? Hieronder lichten we de status en verwachtingen van de projecten voor dit jaar toe. We kijken er naar uit om dit jaar een aantal projecten in verkoop te brengen en met een aantal te starten met de bouw!

14 appartementen Panta Rhei, Nuenen

In het centrum van Nuenen worden 14 zeer ruime en luxe appartementen gerealiseerd. De verkoop van deze appartementen is medio 2020 gestart en loopt voorspoedig. Zodra de omgevingsvergunning wordt verleend en onherroepelijk wordt, kan met de bouw worden gestart.

23 stadswoningen, Waddinxveen

Aan het Spoorpad grenzend aan het winkelcentrum het Gouweplein hebben we medio 2020 23 woningen met een stads karakter in verkoop gebracht. We verwachten op korte termijn 70% van de woningen te hebben verkocht, zodat de bouwwerkzaamheden in het tweede kwartaal van 2021 kunnen starten.

265 woningen Oranjekade, Helmond

Op loopafstand van het centrum van Helmond wordt een fantastisch nieuwbouwproject gerealiseerd. In totaal worden er 265 woningen gebouwd in een eigentijdse pakhuisarchitectuur. Eind november 2020 hebben we de eerste fase van het project, bestaande uit 58 woningen, in verkoop gebracht. Inmiddels zijn we alweer druk bezig met de verkoopstukken van de tweede fase, nog eens 65 woningen. Deze gaan binnen enkele maanden in de verkoop. De overige woningen zijn verkocht aan beleggers. De bouwwerkzaamheden van de eerste fase zullen naar verwachting starten rond de zomer.

Oranjekade impressies kade

11 landelijke woningen Boord, Nuenen

Op een historische locatie in Nuenen, ontwikkelen we 11 woningen op ruime percelen. Het bestemmingsplan van dit project moet worden gewijzigd. Afhankelijk van het verloop van de procedure verwachten we de verkoop in het 3e of 4e kwartaal van 2021 te kunnen starten.

ca. 75 woningen Theresiakwartier, Raamsdonksveer

Deze centrumontwikkeling gaat in 2021 vorm krijgen. Met de betrokken partijen worden de laatste puntjes gezet op de stedenbouwkundige opzet, zodat het ontwerpbestemmingsplan kan worden opgesteld. Naar verwachting kunnen we de verkoop medio 2021 gaan voorbereiden.

De Els, Waalwijk

In overleg met de eigenaren, winkeliers en de gemeente Waalwijk worden in 2021 de mogelijkheden verkend voor de revitalisering van winkelcentrum De Els en de toevoeging van 100-150 appartementen in het centrum. Dit jaar zal duidelijk worden wat wij hierin kunnen betekenen.

38 woningen, Waddinxveen

In Waddinxveen onderzoeken we in nauwe samenwerking met de gemeente en MRP Development de mogelijkheden om 38 appartementen te realiseren op een voormalige kantoorlocatie. Zodra de kaders bekend zijn kan de uitwerking hiervan starten.

Op de hoogte blijven?

Naast bovengenoemde projecten lopen er diverse acquisities. Niks missen van het werk dat wij verrichten? Houd onze website in de gaten en like onze LinkedIn en Facebook pagina.