Feestelijke kopersbijeenkomst en start bouwmoment laatste fase Oranjekade

Op zaterdag 8 oktober kwamen de kopers van woongebouw J, K en O en andere genodigden samen voor de viering van het start bouwmoment van de laatste fase van Oranjekade. Speciaal voor deze gelegenheid werd het bouwterrein aan de Kanaaldijk Noord-Oost in Helmond feestelijk aangekleed. En in combinatie met de stralende zon was een perfecte dag voor de viering van deze mooie mijlpaal.

Na een welkomstwoord door Jack Aldenhoven directeur/eigenaar BanGroep en een toelichting op het bouwproces door bedrijfsleider bouwontwikkeling Bert Golstein van BanBouw, onthulde ontwerper Antonie de Rooij een speciaal voor het plan ontworpen mozaïekbank. Kopers kregen vervolgens de gelegenheid om samen letterlijk een steentje bij te dragen aan Oranjekade. De bankje krijgt na de oplevering een mooie plek in de binnentuin van de buurt.

De jongste en de oudste koper van fase Zuid mochten het officiële startsein geven door een groot oranje confettikanon te laten knallen. Na een gezamenlijk proostmoment kregen de kopers de gelegenheid om kennis te maken met hun toekomstige buren onder het genot van een hapje en een drankje.

Impressies van de bijeenkomst