Hoogste punt viering laatste fase Theresiakwartier – Raamsdonksveer

De hoogste punt viering van fase 3 van het Theresiakwartier vond eergisteren, op 12 juni 2024, plaats. Een feestelijke gebeurtenis voor zowel toekomstige bewoners als het projectteam van BanBouw. Als ontwikkelaar van dit bijzondere project zijn wij verheugd om samen met kopers en het bouwteam deze mijlpaal te vieren. Het Theresiakwartier, gelegen aan de rand van het centrum van Raamsdonksveer, is een moderne woonwijk die verwijst naar het voormalige Theresiaklooster dat ooit op deze locatie stond.

Deze derde en laatste fase van het Theresiakwartier bestaat uit 16 gezinswoningen en 29 studio’s, ontworpen door Pauwert Architectuur. Fase 2, bestaande uit 27 appartementen, werd onlangs succesvol opgeleverd, waarmee we nu vooruitkijken naar de afronding van het gehele project.

Voor Rezidenz Development was de hoogste punt viering van fase 3 van het Theresiakwartier een succes en een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van dit project. We zijn trots op de voortgang en de kwaliteit van het werk dat is verricht. Met enthousiasme en vertrouwen kijken we uit naar de volgende fase: de afbouw en uiteindelijke oplevering van de woningen.

We danken alle betrokkenen voor hun inzet en toewijding en proosten op een voorspoedige en veilige afronding van de bouw. Op naar een mooie toekomst in het Theresiakwartier!