BanBouw en Rezidenz vieren hoogste punt van appartementengebouw in fase 2 van het Theresiakwartier

Op woensdag 1 november vierden we samen met BanBouw en alle kopers en projectbetrokkenen het hoogste punt van Theresiakwartier Raamsdonksveer. De vlag werd in top gehesen om te vieren dat het appartementengebouw met 27 woningen het hoogste punt heeft bereikt.

Mark Peters, directeur BanBouw, en Johan Liebregts, directeur Rezidenz Development, spraken alle aanwezigen toe en vertelden uitermate tevreden te zijn over de voorspoedige bouw en de prettige samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Vervolgens werd een van de kopers uitgenodigd om samen met hen de vlag te hijsen. Dit gebeurde onder toeziend oog van alle kopers, evenals opdrachtgever Prisma en Pauwert Architectuur, die het moment vierden met een mooi applaus. Aansluitend mochten de kopers het appartementencomplex en hun toekomstige woning voor het eerst betreden.

Het plan Theresiakwartier

Het plangebied van Theresiakwartier bestaat uit drie zones die een samenhangend geheel vormen. De gebouwen in zone 1 zijn ontwikkelt in samenspraak met woonzorgstichting Prisma en zijn in april van dit jaar opgeleverd. Het appartementencomplex met 27 woningen bevindt zich in zone 2. In zone 3 wordt plaatsgemaakt voor 16 grondgebonden woningen die allen zijn verkocht en 29 studio’s die beschikbaar komen voor de verhuur . De verhuur zal ongeveer zes maanden voor oplevering van start gaan.

Momenteel wordt zone 3 bouwrijp gemaakt en naar verwachting start de bouw van zowel de 16 grondgebonden woningen als de 29 studio’s in januari 2024.

Meer informatie over het project is te vinden via: www.wonenintheresiakwartier.nl