Onze nieuwe collega’s stellen zich voor!

2020 wordt voor Rezidenz een jaar waar in veel staat te gebeuren. De verkoop van een aantal projecten gaat dit jaar starten en voor een aantal projecten wordt de basis gelegd voor de toekomst. Rezidenz verwelkomt vast twee nieuwe collega’s! Maak kennis met Anco Teurlings en Esther Lebens.

Anco Teurlings

Eind 2019 is Anco begonnen als projectontwikkelaar bij Rezidenz. Als projectontwikkelaar wordt hij verantwoordelijk voor het (uit)ontwikkelen en in verkoop brengen van uitdagende (woning)bouwprojecten. Hiervoor is Anco 4,5 jaar werkzaam geweest bij BPD Ontwikkeling bij de afdeling verkoop.

“Met de stap naar Rezidenz als projectontwikkelaar ga ik de focus leggen op het totale ontwikkelingstraject van A tot Z. Tegelijk sluit dit mooi aan bij mijn opleiding. Vóór mijn periode bij BPD heb ik de opleiding Bouwmanagement & Vastgoed gevolgd in Tilburg aan de Avans. Die richt zich voornamelijk op projectontwikkeling.“

Anco gaat in 2020 aan de slag met verschillende projecten, waaronder Panta Rhei in Nuenen, Oranjekade in Helmond en ’t Gouwe in Waddinxveen.

“Ik stroom op een mooi moment in! Ik kan gelijk focussen op projecten als Panta Rhei, Oranjekade en ‘t Gouwe. Deze plannen gaan dit jaar nog in verkoop en daar gaat flink wat uren in zitten. Van de puntjes op de i voor de start verkoop van 14 luxe appartementen (Panta Rhei) tot het uitontwikkelen van een grootschalig ambitieus woningbouwproject met 265 woningen (Oranjekade). Juist die afwisseling maakt het ook super interessant!”

Wat is voor Anco de drijfveer om succesvolle projecten te realiseren?

“Een gebiedsontwikkeling is voor mij succesvol als bewoners trots zijn op hun nieuwe woonomgeving. Tegelijk wil je ook dat jouw plan waarde toevoegt voor de andere gebruikers en bezoekers in het gebied. Daar telkens het maximale uit halen geeft mij de meeste voldoening.”

Esther Lebens

In januari 2020 hebben wij Esther verwelkomd bij Rezidenz. Als officemedewerker ondersteunt zij Johan en Anco met de dagelijkse (kantoor)werkzaamheden.

“Al ruim 20 jaar werk ik met veel plezier in de vastgoedbranche. Mijn ervaring deed ik op bij een woningmakelaar, bouwbedrijf, bedrijfsmakelaar en een verhuurder van business centers. Een dynamische bedrijfstak die steeds ‘in ontwikkeling’ is. Deze nieuwe uitdaging bij Rezidenz is dus een mooie volgende stap in mijn loopbaan.

Samen met mijn collega’s van Rezidenz wil ik graag net dat stapje extra zetten omdat ‘gewoon goed’ ook voor mij niet goed genoeg is. Ik ga met veel energie aan de slag om van de (toekomstige) bewoners van onze bijzondere projecten onze ambassadeurs te maken!”