Start bouw 27 appartementen Theresiakwartier gevierd

Op donderdag 9 februari hebben we samen met kopers en projectbetrokkenen de start van de bouw van de 27 appartementen feestelijk ingeluid.

Op het bouwterrein sprak Johan Liebregts van Rezidenz Development de genodigden toe, waarna hij wethouder De Jongh, een toekomstige bewoner en een vertegenwoordiger van Stichting Prisma uitnodigde om de officiële start bouw handeling te verrichten.  Samen sloegen zij de eerste symbolische paal voor de bouw van de 27 appartementen.

De woorden van zowel wethouder De Jongh, als die van Johan Liebregts werden gekenmerkt door de prettige en voorspoedige samenwerking tussen alle betrokken partijen. Bij de gunning van de tender in 2019 aan Rezidenz werd het plan “creatief en ambitieus” genoemd door Prisma.

Die creativiteit en ambitie zet Rezidenz in de toekomst graag voort door samen met Prisma en de toekomstige bewoners van Theresiakwartier invulling te geven aan een ontmoetingsruimte in het complex. Zo wordt de verbinding tussen bewoners van Theresiakwartier en de bewoners van Prisma gestimuleerd. Om deze ontmoetingsruimte een impuls te geven, is door Rezidenz een cheque aangeboden ter waarde van € 2.500,= voor bijvoorbeeld aankleding of een sport-/spelvoorziening.

Na afloop van de bijeenkomst op het bouwterrein konden de kopers eindelijk persoonlijk kennis maken met hun nieuwe buren tijdens een borrel bij De Witte Leeuw in Raamsdonksveer.