Verkoop laatste fase Oranjekade van start!

Na een succesvolle verkoop van fase 1 is nu ook de verkoop van bouwblokken J, K en O sinds 23 september van start. In totaal gaat het om 62 woningen waar men zich op in kan schrijven. Op de website van Oranjekade kunnen geïnteresseerden het woningaanbod bekijken.

Het kanaal in Helmond ondergaat een grootschalige transformatie. De intentie is om een ‘compacte stad’ te creëren die aantrekkelijk is voor mensen en bedrijven, met kwaliteit van wonen, winkelen en werken. Oranjekade en het Watertorenpark, gelegen aan de Kanaaldijk N.O. en vlakbij het water, gaan mee in deze grootschalige ontwikkeling. Kenmerkend voor Oranjekade zijn de groene binnenpleinen en de pakhuisarchitectuur afgewisseld met moderne woongebouwen. Nadat eerder fase één succesvol in de verkoop ging, is het nu ook mogelijk om op de laatste 62 woningen, welke gesitueerd zijn in woongebouwen J, K en O, te reageren. De woningen verrijzen direct aan het kanaal, op loopafstand van het sfeervolle Havenplein en het centrum.

Verkoopinformatie via de website van Oranjekade te downloaden

De verkoopinformatie van alle woningtype in de drie woongebouwen is online te bekijken en te downloaden via de website van Oranjekade. Hier zijn de verkoopprijzen (v.o.n.), de verkoopbrochures en de sfeerplattegronden te vinden. Op basis van deze gedetailleerde informatie kunnen toekomstige bewoners van Oranjekade er achter komen wat hun favoriete woning is. In het maken van de juiste keuze kunnen zij worden bijgestaan door de nieuwbouwspecialisten van vb&t nieuwbouw makelaars en Van Santvoort Makelaars. Deze makelaars staan voor alle geïnteresseerden klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van de juiste beslissing en aankoop van een nieuwbouwwoning in Oranjekade.

Start bouw

Nadat in juni van dit jaar het startschot werd gegeven voor de sloopwerkzaamheden, begint hoofdaannemer BanBouw medio oktober met de bouw van fase 1 van Oranjekade. Een mooie mijlpaal voor dit bijzondere plan in hartje Helmond.

Impressies van de woongebouwen die in verkoop zijn:

Meer informatie

Het woningaanbod en de verkoopinformatie zijn te bekijken op www.oranjekadehelmond.nl.